Προφίλ

Προφίλ

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,

Η Γεωποιείν αποτελεί μία δυναμική νεοσύστατη εταιρεία, που δραστηριοποιείται στο χώρο της κοσμετολογίας, της αρωματοθεραπείας αλλά και της ολιστικής ιατρικής. Με σεβασμό προς στο περιβάλλον, υψηλή τεχνογνωσία και αίσθημα ευθύνης, η Γεωποιείν δημιουργεί προϊόντα ποιότητας βασισμένα στους θησαυρούς της γης, που βελτιώνουν την ανθρώπινη ζωή. Η εταιρεία διαθέτει ιδιωτική έκταση 16.000 τετραγωνικών μέτρων στο 17ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού μεταξύ Καβάλας και Ξάνθης και ένα γραφείο-εργαστήριο στο κέντρο της πόλης.

H Geopeen διαθέτει πιστοποίηση ελέγχου ποιότητας ISO 22716 (πρότυπο GMP για καθοδήγηση στη διαχείριση των παραγόντων που επηρεάζουν την παραγωγή καλλυντικών προϊόντων και την ποιότητα τους), έγκριση ΕΟΦ, GREEN CONTROL GR-BIO-O7 (Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας) και γνωστοποίηση στην πύλη κοινοποίησης καλλυντικών προϊόντων CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) Γκάμας καλλυντικών προϊόντων καθημερινής υγιεινής, πολυτελείας, ομορφιάς και κοσμετολογίας, αρωμάτων και μακιγιάζ, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την πλούσια χλωρίδα της ελληνικής φύσης μέσα από την καλλιέργεια βοτάνων και αρωματικών φυτών και την παραγωγή αντίστοιχων προϊόντων με αντηλιακές, αντιοξειδωτικές και ενεργειακές ιδιότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ανθρώπων του σήμερα για αναζωογόνηση, ευεξία, χαλάρωση , ενυδάτωση, αντιγήρανση και αναγέννηση.

Με πίστη και αφοσίωση στο όραμά μας, χτίζουμε ειλικρινείς σχέσεις, αγκαλιάζουμε τις τάσεις της αγοράς και στοχεύουμε στην εισαγωγή καινοτόμων ιδεών σε όλες τις δράσεις μας, στην επέκταση του δικτύου μας και στην επιτυχή επικοινωνία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

X